Cheat Engine 6.1 Free Download

Cheat Engine adalah sebuah software yang biasa digunakan untuk memanipulasi sebuah aplikasi, biasanya digunakan para gamer untuk menaikkan level atau mendapatkan uang dengan cepat tanpa susah payah. Kalo di real life namanya ngepet kali ya :ngakak


Cheat Engine
Wah Cheat Engine keren banget ya? Iya dong, misal di game RTS, butuh dana 690.000 dollar buat research teknologi, tapi ga ada duit. Nah dengan cheat engine maka duit yang tadinya cuma 69.000 dollar bisa diakali jadi 690.000 dollar. Hehe gatau kenapa admin suka angka 69 :p

Sebenarnya Cheat Engine udah lamaaa banget ada di muka bumi, tapi saya baru tahu pas kelas 8 SMP (4 tahun yg lalu) pas game Gunbound sering jadi topik perbincangan di kala guru fisika menerangkan bab optik. Bahkan saya sering main game online walaupun kadang kadang ada temen yang terlalu baik hati hingga main game pake ID ku, hehe. Walaupun terkadang muncul perasaan tidak enak hati tapi temenku mungkin memaknai hidup ini untuk bermain game, entahlah. Dari dulu sampe sekarang aku masih bingung cara make Cheat Engine, tapi gapapalah saya share aja

Apa saja yang ada di Cheat Engine 6.1?

Fixes:

  • Fixed DBVM from not working
  • Fixed Kernelmode debugging with DBVM in 64-bit
  • Several disassembler fixes
  • Scanning errors now show the error
  • Fixed a few 16-bit assembler instructions
  • Fixed doubleclicking the assembler scan going to 00000000
  • Fixed the assembler scan going from ffffffff back to 0 and starting over again
  • Fixed autoattach causing huge memory leak
  • Fixed clicking nextscan when having 0 results
  • Fixed 8 byte scans so they it can now scan negative values
  • Prevent a 32-bit plugin from showing up error messages when loaded in the 64-bit ce version (It won’t work)
  • Fixed the VEH debugger from not handling int3 breakpoints properly
  • Fixed XMM registers in the veh debugger
  • Fixed the VEH debugger from causing a program to hang when Cheat Engine is closed normally
    Changes since public release: (max 7 days)
  • June 4 2011: Add the shellExecute lua function
  • June 5 2011: Fix assembling of movq
  • June 7 2011: Fix loading a table after having a table with files. And fix the listbox and combobox in the designer. And AOBscan script fix
  • June 9 2011: Fix lua memory scan creation and reading out the resultsChanges:
  • Added a structure spider which may help in finding ways to distinguish between two objects
  • Value scanning can now take formulas
  • Added a form designer to create lua extensions
  • Added an automated trainer generator that will generate a trainer script for you
  • Added lots and lots of new functions to the lua engine. Check the helpfile or main.lua
  • Added the ability to save binary files into a cheat table
  • Added an xm-player
  • Added columns to the stackview window
  • Added an option to choose if the disassembler should show 32-bit or 64-bit code
  • Added support to translate cheat engine to any language you want (check the language folder for more info)
  • Some speed improvements at several tools
  • Added undo last edit (ctrl+z) when editing values in a cheat table
  • Added extra option to the pointer rescan so you can filter out paths more specifically
  • Added custom comments to the assembler window
  • Added the ability to use lua variables inside auto assembler ( $luavariable )
  • Added syntax highlighting to lua
  • Changed the lua dlls with versions that don’t need the C++ runtime installed
  • Changed the lua library to support 64-bit dll’s
  • The lua script has been moved from the comments window to it’s own menu on top
  • In the hexadecimal view when selecting 4 bytes and then pressing space will make you go there. Backspace returns
  • Added the .cetrainer file extension so you can download very small files and have great trainers

Semua itu dari web resmi Cheat Engine lho, bukan yang lain (emang Ind*vision? :p ) Software Cheat Engine cocok buat Anda yang suka bermain game atau mungkin ingin mencoba ngehack sebuah aplikasi. Hehehe

Tertarik dengan software Cheat Engine 6.1? Klik link di bawah ini

Download Cheat Engine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *